Figureren ‘Regels van Floor’

Wow. Ik mocht 2 dagen figureren bij de ZAPP-serie ‘De regels van Floor’. Wat was dat gaaf zeg. Vrijdag 19 oktober mocht ik eerder uit school omdat ik al om 12:15 uur in Mijdrecht moest zijn. Ik moest verschillende kledingsetjes meenemen. Toen we allemaal in een klaslokaal hadden verzameld, werd uitgelegd wat er zou gaan gebeuren en wat er van ons verwacht werd. Daarna kwam de styliste om samen met ons 2 kledingsetjes uit te zoeken die we aan moesten tijdens de opnames. Ook werd mijn haar in model gebracht. Voordat het echt ging beginnen hebben we met z’n allen lasagne gegeten. Dat smaakte niet zo heel lekker.

Vandaag moesten we heel lang wachten tot we mochten figureren. De eerdere opnames zonder figuranten waren erg uitgelopen omdat er een opname mislukt was. Na 4 uur wachten mocht ik eindelijk meedoen. Er is toen maar 1 scene gefilmd. Om 19:00 uur werden we weer opgehaald.

Zaterdag 20 oktober moest ik al om 08:00 uur in Mijdrecht zijn. vandaag zijn er heel veel scenes gefilmd. Sommige moesten een paar keer over, maar er waren er ook een paar die in een keer goed gingen. Ik moet er wat voor over hebben om beroemd te worden. Om 19:00 uur waren we pas klaar. Het is best vermoeiend zo’n dag op een filmset, maar wel heel erg leuk.

Er zijn scenes uit verschillende afleveringen opgenomen namelijk, aflevering 1, 5 (niet in beeld geweest), 10, 13 en 15. Nu maar hopen dat ik in beeld ben.

 

 

Send a Comment

Your email address will not be published.