13 februari 2019: Klooster3daagse Rockkidz en T-Rocks

Vandaag mocht ik weer optreden bij de Klooster3daagse in het Klooster. Dit keer in 2 bandjes (T-Rocks en Rockkidz) tijdens 2 voorstellingen. Ik mocht 2x drummen en 1x optreden als gitarist. Het was heel gaaf. We waren gelijk als eerste aan de beurt. Allebei de keren dat we ‘Leef’ gingen spelen, deden alle mensen uit het publiek mee. Ze gingen helemaal uit hun dak.

Met T-Rocks, waar ik de drummer ben, speelden we:

Gelijk daarna was het optreden met Rockkidz, waar ik gitarist ben. Ik moest me snel omkleden en weer terug rennen naar het podium. Toen speelden we:

Een uur later was de tweede voorstelling. Nu trad ik alleen op met T-Rocks. We speelden weer dezelfde nummers als bij de eerste voorstelling:

Van Kjell, onze leraar, kregen we nog een heel trots mailtje over ons optreden. Hij had een compliment voor de hele groep en een voor iedereen persoonlijk: “Dag lieve kids. Jullie hebben gisteren een geweldig optreden neergezet. Zowel de T-Rocks als de Rockkidz. Met heel veel concentratie, tempo vast, klappende zaal!! Leef was een topper! Jasper, hele strakke fills in When I come around. Supertrots op jullie, geniet van het succes, jullie zijn hele leuke mensen.”

One thought on “13 februari 2019: Klooster3daagse Rockkidz en T-Rocks”

Send a Comment

Your email address will not be published.