31 maart 2019: T-Rocks bij benefietconcert Concert4Owen

Vandaag hadden we het tweede optreden van dit weekend. Anton had ons gevraagd om op te treden bij het “Concert4Owen”, een benefietconcert waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Semmie (onderzoek naar hersenstamkanker).

We mochten twee liedjes spelen. Het ging niet zo lekker als normaal. Bij het eerste liedje had iemand het geluid van de gitaar van Roos zo zacht gezet, dat we haar helemaal niet hoorden. Bij het tweede liedje had iemand de versterker van de basgitaar van Freek helemaal uitgezet. Het klonk dus heel raar. Omdat het liedje ineens zo gek klonk was Anton bij het tweede liedje ineens zijn tekst kwijt.

De liedjes die we speelden waren:

  • Sweet Child o’Mine – Guns N’Roses
  • When I Come Around – Green Day

Kijk maar snel naar ons optreden.

2 thoughts on “31 maart 2019: T-Rocks bij benefietconcert Concert4Owen”

  1. Ik vind het ontzettend leuk dat ik jullie optreden toch kan zien zonder dat ik erbij aanwezig ben geweest. Ondanks de kleine tegenslag hebben jullie een mooie bijdrage geleverd 4owen.

Send a Comment

Your email address will not be published.