28 november 2019: Ik wil ook een blog

Ik ben Kirsten. Ik ben 6 jaar oud en ik wil net als mijn broer Jasper ook een blog. Schrijven vind ik nog een beetje moeilijk dus mama helpt me daarbij.

Ik wil heel graag een muziekinstrument leren spelen. Ik kan al heel goed spelen op mijn roze ukelele en de gitaar en het drumstel van Jasper. Kijk maar naar de filmpjes (gitaardrummen). Mijn grote wens is saxofoon leren spelen.

Bij het Klooster heb ik de cursus muziekmix gedaan bij juf Marion. In 10 lessen heb ik verschillende blaas-, snaar-, toets- en slaginstrumenten mogen uitproberen. Ik vond het erg leuk om op de cajon en de harp te spelen. Maar ik weet het nog steeds zeker, ik wil op saxofoonles.

Nu heb ik alleen de pech dat saxofoonles vanaf 8 jaar is (je handen moeten groot genoeg zijn) en dat je voortanden gewisseld moeten zijn. Bij mij zit er nog geen beweging in mijn voortanden.

Nu maar hopen dat ik heel snel 8 jaar word en dat ik grote-mensen-tanden krijg.

One thought on “28 november 2019: Ik wil ook een blog”

  1. Geweldig Kirsten jouw eigen BLOG. Gefeliciteerd hoor.
    De filmpjes staan er heel mooi op.

    Ik kan bijna niet wachten op nog meer filmpjes.

    Dikke kus Oma Pat

Send a Comment

Your email address will not be published.