14 december 2019: Rockkidz in K’77

Voor het eerst heb ik met Rockkidz buiten het Klooster opgetreden. Met een paar andere bands van het Klooster mochten we optreden bij K’77 in Woerden, een jongerensociëteit waar veel beginnende bandjes optreden. Toen we binnenkwamen kreeg iedereen die kwam om op te treden een muntje voor een biertje, maar we mochten het muntje alleen inruilen voor frisdrank. We waren wat jonger dan de bandjes die hier normaal op optreden.

Het was ons eerste optreden met onze nieuwe drummer Joep. We speelden ons nieuwe nummer ‘Sweet Home Alabama’ (Lynyrd Skynyrd) en een oude bekende van ons ‘Seven Nation Army’ (The White Stripes).

Het was best moeilijk omdat we geen zanger hadden. Onze leraar Jelle moest zelf optreden, dus kon er niet bij zijn. Gelukkig begonnen mijn drumleraar Bram en de basleraar Harm spontaan mee te zingen vanuit het publiek en al snel zongen er meer mensen mee. Het was een heel vet optreden. Kijk maar snel naar het filmpje.

One thought on “14 december 2019: Rockkidz in K’77”

Send a Comment

Your email address will not be published.