30 maart 2019: T-Rocks en Rockkidz bij de Popzolder

Wow… Vandaag mocht ik met T-Rocks en Rockkidz optreden tijdens de Popzolder van het Klooster. We mochten nu heel veel nummers spelen. Het was ons grootste optreden tot nu toe! Tante Pascal, Brian en Jarno waren helemaal uit Den Bosch gekomen om te komen kijken. Ook opa Rob, oma Wil en mijn vriend Koen met zijn ouders waren er. Ik heb nog nooit zoveel eigen publiek gehad. Dat was wel een beetje spannend.

De avond begon een beetje gek. Vlak voor de soundcheck brak er een snaar van mijn gitaar. Gelukkig mocht ik een van de mooiste gitaren van Kjell lenen (een hele dure), maar toen ik die om had liet ineens de schouderband los en viel hij op de grond. Ik was tijdens het optreden bang dat dit weer zou gebeuren en daardoor speelde ik niet zo lekker als normaal. Ik was blij dat het met het optreden goed ging. Kjell had voor ons geregeld dat Agnes, de zangdocent van het Klooster, tijdens het optreden het liedje ‘Don’t Stop Me Now’ kwam zingen. Heel vet.

Tijdens het drummen met T-Rocks gebeurde er ook iets geks. Ineens vloog mijn drumstok uit mijn hand terwijl ik aan het spelen was. Gelukkig kon ik hem pakken en weer verder spelen.

Het eerste optreden was met Rockkidz, waar ik de gitarist ben. We hebben de volgende liedjes gespeeld:

Daarna mocht ik drummen met T-Rocks. We speelden de volgende nummers:

2 thoughts on “30 maart 2019: T-Rocks en Rockkidz bij de Popzolder”

  1. GAAAAAAAAFFFFFF!!!!!
    Wat geweldig Jasper. Ik heb genoten. Hoop dat jullie ook een keer overdag spelen, dan kunnen wij ook komen kijken.

    Kus Oma Pat

  2. Dat waren weer ontzettend leuke optredens met jouw beide bandjes, Jasper. 🎼🎵🎶
    En ook hartstikke leuk dat ik er achteraf weer rustig naar kon kijken. Handig om per nummer een videoclip te starten; ik heb er de tijd voor genomen.
    Ik ben al benieuwd naar jullie volgende optreden. Je bent een geweldige muzikant op gitaar en drum: een échte “multi instrumentalist”!

Send a Comment

Your email address will not be published.