2002 Engeland – Londen

We zijn 6 juli met de bus samen een dagje naar Londen geweest. Voor Dave was het de eerste keer in Londen. Het is nog best een klus om alle hoogtepunten van Londen op 1 dag te zien en ook nog te lunchen met een vriendin van Mascha die in Londen woont, Sonja. Toch zijn we een heel stuk gekomen.

Omdat alles nog dicht was toen we aankwamen, zijn we eerst op zoek gegaan naar een restaurantje waar we konden ontbijten. We hebben eenvaag tentje gevonden waar ze een heerlijk Engels ontbijt hadden met o.a. een vette worst en witte bonen in tomatensaus. Daarna gingen we op pad. We hebben de volgende bezienswaardigheden bekeken: Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Horse Guards, Big Ben, Houses of Parliament, het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace, de Tower of Londen, Tower Bridge en St. Paul’s.

Laat op de avond werden we weer opgehaald door de bus. We waren bekaf en blij dat we konden zitten. Toen we in Utrecht weer uit de bus moesten stappen,merkten we dat je Londen niet in 1 dag moet doen. We konden onze voeten bijna niet meer bewegen. We moesten nog een paar uur wachten op het station totdat de eerste bus naar Oudewater ging.