2012 België – Oostduinkerke, Plopsaland de Panne en Brugge

Vrijdag 10 augustus 2012

Vanmorgen stond de wekker al om 6 uur. We gingen voor een korte vakantie naar België met als doel een bezoek aan Plopsaland De Panne.

Om 10:15 uur kwamen we aan in Plopsaland. Het was er aardig druk en voor de eerste attractie, het kabouterbos, moesten we 45 minuten wachten. Ook de bij de tweede attractie, de tractoren, was de wachttijd erg lang, ruim 30 minuten. Gelukkig hoefden we bij de andere attracties minder lang te wachten. Om 2 uur was er een optreden van Samson en Gert. De muziek werd verzorgd door een echt orkest. Rond 18:30 uur zijn we weggegaan naar ons hotel in Oostduinkerke. We hadden nog niet eens de helft van Plopsaland gezien en Jasper was ook echt nog niet klaar.

Omdat deze vakantie erg weersafhankelijk was, hebben we pas maandag een hotel geboekt in Oostduinkerke. We hadden niet echt een goed beeld van wat we konden verwachten. Onze accommodatie, een familiekamer in Vakantiedomein ter Helme in Oostduinkerke, bleek geheel aan onze wensen te voldoen. Het was een erg lichte en ruime kamer. Het zag er allemaal netjes en schoon uit. Omdat we met z’n drieën op een kamer sliepen, zijn we allemaal tegelijk op tijd onder de wol gegaan.

 

Zaterdag 11 augustus 2012

We zijn vandaag teruggegaan naar Plopsaland. Jasper vond het geweldig om een rondlopende Kabouter Kwebbel en Piet Piraat de hand te schudden. Het hoogtepunt van vandaag was de show van Kabouter Plop.Omdat het best warm was, is Jasper gaan afkoelen in de fonteintjes. hij vond het geweldig. Als afsluiting was er een leuke show van Bobo. Hangend op de nek van Dave, al half in dromenland, heeft hij van de show genoten.

Zondag 12 augustus 2012

Vandaag hebben we een heerlijk relaxdagje gehouden. Het was lekker weer dus zijn we naar het strand geweest, op loopafstand van het hotel. Ook bij het hotel heeft Jasper ‘s middags nog kunnen genieten van de enorme zandspeeltuin, terwijl wij op het terras van een drankje konden genieten. We hebben hier echt het vakantiegevoel, en dat zo dicht bij huis…

Maandag 13 augustus 2012

Na een lekker ontbijtje zijn we weer vertrokken. Ook vandaag was het heerlijk weer.

Omdat het op route lag, hebben we op de terugweg nog een bezoekje gebracht aan Brugge. Hier hebben we een tochtje met een rondvaartboot gemaakt, een wandeling door de stad gemaakt en een heerlijke Belgische wafel gegeten.