Dag 24. Las Vegas

Maandag 1 augustus 2022

Vandaag hebben we een relax-dag gepland. Nadat we lekker hebben uitgeslapen, rijden we eerst naar het Las Vegas Sign aan de andere kant van de Strip. Het is er nu nog niet zo druk dus is de wachtrij maar kort. Er staat een gestreste man alles in goede banen te leiden en we moeten snel een foto maken. Net als de andere toeristen nemen we even de tijd voor een leuke foto. 

Daarna halen we bij de Walmart een lekker ontbijt en ook gelijk eten voor vanavond. Na het ontbijt is het tijd om in het zwembad te plonsen. Er zijn genoeg ligbedjes bij het zwembad en het water is erg aangenaam. Als het te warm wordt gaan we lunchen in onze kamer. Daarna komen we toch een beetje in actie. Ons hotel ligt in de buurt van de beroemde Gold & Silver Pawn Shop. We kijken het programma Pawn Stars regelmatig op televisie. Als we aankomen merken we direct dat het nu eigenlijk voornamelijk een toeristische attractie is. Ook wij gaan op de foto met het bord met daarop de eigenaar Rick. We verbazen ons erover dat de winkel veel kleiner lijkt dan op tv. Ook het kantoortje waar we op tv The Old Man, Rick, Corey en Chumlee regelmatig hebben zien mopperen blijkt heel klein te zijn. Erg leuk om eens in het echt te zien.

Terug in het hotel moeten de kinderen opnieuw hoognodig zwemmen. Er is dan gelijk tijd om het laatste wasje te draaien, zodat we ook de laatste dagen in Los Angeles nog wat schone kleren hebben. We hebben in ons hotel een wasmachine en droger op de kamer, ideaal.

Na het zwemmen proberen we het familiebad in de slaapkamer uit. We denken tenminste dat het een familiebad is, want we passen er met z’n vieren in. Echt comfortabel is het niet, maar wel heel gezellig.

Vanmorgen hebben we een enorme pizza voor het hele gezin gekocht bij de Walmart, een formaat dat thuis niet eens in onze over zou passen. Gelukkig hebben we een grote over in onze suite. De reuzenpizza smaakt heerlijk.

‘s Avonds rijden we naar Fremont Street Experience. Het is er gezellig druk. We genieten van de lichtshow en kijken nog even bij de haaien die zwemmen bij het zwembad van het Golden Nugget hotel. Dan is het echt tijd om afscheid te nemen van Las Vegas. Morgen vertrekken we naar onze laatste bestemming, Los Angeles.

Lees verder: Reisverslag dag 25: Las Vegas – Los Angeles